skip to Main Content

De musical  ‘Het Avontuur van Oliver Twist’  dat op 16 januari 2021 en 17 januari 2021 zou plaatsvinden in Theater De Binding is helaas geannuleerd.

“Ondanks het harde werk van velen die er met man en macht aan hebben gewerkt, zijn er teveel obstakels op de weg om een voorstelling neer te zetten met de kwaliteit die men van ons verwacht en die we zelf nastreven. Met pijn in het hart is besloten de voorstelling “Het Avontuur van Oliver Twist” te annuleren. Heeft u kaarten gekocht? We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op”.  – Ruben Rijnveld (Producent van Kids with Attitude)

Over Kids With Attitude 

Op deze theaterschool leren kinderen hoe het is om als een ster te schitteren in een avondvullende, grote musical die jaarlijks in het theater te zien is. Kids with Attitude bestaat uit twee groepen: de Kids dinsdag groep: dinsdagmiddag van 16.30 uur tot 18.00 uur in Wijkcentrum de Zon, Heerhugowaard en de Zaterdag groep, wekelijks op basisschool de Boomladder, Heerhugowaard. Totaal hebben we 35 leerlingen van 7 t/m 11 jaar. Kinderen kunnen tot en met groep 7 bij Kids with Attitude blijven. Sinds dit seizoen is er ook een tienergroep: Teens with Attitude (12 t/m 16 jaar).

Het artistiek team (regie, choreografie, groepsleiding, productie) werkt een heel schooljaar met de kinderen aan de voorstelling om deze uiteindelijk in het theater een weekend lang op te voeren. Het samen naar iets toeleven waar iedereen enorm veel plezier in heeft, het vergroten van het zelfvertrouwen en vooral het genieten van alles wat er bij komt kijken om zo’n prachtige musical op de planken te krijgen is bij Kids with Attitude van enorm belang. De vaste kindercast wordt elke musical versterkt door enkele ervaren, volwassen acteurs in de volwassenen rollen .

Voor meer informatie: www.kwamusicals.com

 

Back To Top
Zoeken