skip to Main Content

Op vrijdag 9 oktober 2020 vind voor de 7de keer Het Culturele Pianofestijn plaats. Een voorspeelavond van en door leerlingen van ‘Hans Peerdeman Pianoleraar’. Op deze avond laten leerlingen hun favoriete stukken horen.

‘Ik ben zeer verheugd dat het festijn dit jaar nog doorgang kan vinden, vooral voor de leerlingen. Inmiddels hebben al 35 leerlingen aangegeven te willen spelen. De avond krijgt een extra toevoeging. Daar kan ik nu nog niets over verklappen’. – aldus Hans Peerdeman

Hans Peerdeman Pianoleraar

Hans Peerdeman geeft les vanuit zijn eigen muziekstudio in Noord-Scharwoude. Sinds 2012 is hij fulltime pianoleraar. Muziek is van alle leeftijden, maar ook alle genres. Hans geeft les aan beginnende of (enigszins) gevorderde leerlingen, zowel aan kinderen als volwassenen. Voor beide groepen geldt dezelfde regel, leren pianospelen kan niet zonder een goede basis. Is die er eenmaal, dan kiest ieder zijn/haar eigen richting: klassiek, pop, jazz etc.

Sponsoring

Wilt u dit jaar een extra bijdrage leveren voor de sponsoring van het Cultureel Pianofestijn? Dat kan door een e-mail te sturen naar info@hanspeerdeman.nl met als onderwerp “sponsoring CP”. Ik neem dan persoonlijk contact met u op.

Voor meer informatie www.hanspeerdeman.nl

Voor de kaartverkoop klik hier (voorverkoop start op woensdag 16 september om 12:00)

Back To Top
Zoeken