skip to Main Content

UPDATE: Bij Theater de Binding nemen we de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers én bezoekers zeer serieus. Theater de Binding volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de overheid en de gemeente Langedijk met betrekking tot het coronavirus.

Wegens aangescherpte maatregelen zijn alle voorstellingen, evenementen en verhuringen tot 1 juni geannuleerd. De voorstelling van The Beatles Sessions is uitgesteld tot een nog nader te bepalen datum.

ZUID-SCHARWOUDE – In 2020 is het 55 jaar geleden dat de Beatles-albums ‘Help!’ & ‘Rubber Soul’ werden uitgebracht. De Friese tributeband The Beatles Sessions viert dit jubileum op vrijdag 8 mei in theater De Binding in Zuid-Scharwoude. De band neemt je mee op reis langs de verhalen achter de liedjes en speelt beide albums integraal.

De albums ‘Help!’ en ‘Rubber Soul’ (beiden uitgebracht in 1965) markeren een duidelijke overgang van de beginperiode van The Beatles naar een periode van de vernieuwende albums ‘Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band’ en ‘Abbey Road’.

Voor de pauze vertellen deze vijf jonge Beatlesfanaten de verhalen achter liedjes op ‘Help!’, na de pauze gaan ze verder met de 14 nummers van Rubber Soul.

Over The Beatles Sessions:

Toen The Fab Four de hitlijsten aanvoerden waren de bandleden van The Beatles Sessions nog lang niet geboren. Toch zijn de vijf heren besmet door de Beatlemania. Met enorm veel passie, enthousiasme en oog voor detail spelen deze jonge honden de muziek van hun helden uit Liverpool. En niet zonder succes: inmiddels staan er meer dan honderd optredens op de teller, in binnen- en buitenland. Na 10 optredens tijdens de afgelopen International Beatleweek in de heilige stad Liverpool is het tijd voor hun derde theatertour.

Kaarten à € 12,50 zijn te koop via www.theaterdebinding.nl.

Back To Top
Zoeken