skip to Main Content

Geniet van theater in uw eigen huis

Door de maatregelen tegen de bestrijding van het Covid19-virus, zijn alle evenementen tot 1 september geannuleerd. Theater de Binding is daardoor gesloten. De geplande voorstelling van The Beatles Sessions van 8 mei is daardoor uitgesteld naar een nog te bepalen datum. De programmering zal later in het jaar aangevuld worden.

In de culturele sector zijn veel initiatieven gestart om u ook thuis te kunnen laten genieten van al het moois van theater. Ze brengen het theater graag bij u thuis!

Hieronder hebben we diverse tips op een rijtje gezet.

Wij hopen snel onze deuren weer te kunnen openen en kijken ernaar uit u te mogen ontvangen.

Pas goed op uzelf en elkaar, voor nu: veel kijk- en luisterplezier!

NIEUWE TIPS

Toneelgroep Oostpool
‘Om te kunnen reflecteren op de tijd waarin we nu leven, moeten we mensen bij elkaar brengen, hun verhalen horen en delen’, aldus Marcus Azzini, artistiek leider van Toneelgroep Oostpool. De theatermakers van Toneelgroep Oostpool bieden hun werk aan in nieuwe vormen. Kijk op #Troostpool voor de nieuwste creaties en voorstellingen.

Privé Podium Live
Privé Podium Live is het verzamelkanaal waar je artiesten live kunt zien optreden. Geniet van artiesten als Shirma Rouse, Berget Lewis, Do en Charly Luske.

Orkater & Chill
Orkater heeft voorstellingen uit het archief gehaald en online gezet. Bekijk bijvoorbeeld van de toneelregistratie van ‘237 redenen voor seks’. Ga naar de website van Orkater & Chill.

– – –

Yentl en de Boer
De prachtige liedjes van het duo Yentl en de Boer zijn te beluisteren op Spotify.

Paul Haenen
Vanuit het Betty Asfalt Complex in Amsterdam presenteert Paul Haenen dagelijks Radio Oranje, onderduik tv tijdens de corona oorlog, te bekijken via bettyasfalt.tv. Uitzendingen vol interviews met bekende artiesten en natuurlijk is ook Dominee Gremdaat van de partij.

DE VERLEIDERS
Heeft u de spraakmakende voorstellingen van DE VERLEIDERS gemist? U kunt de voorstellingen (tot 28 april) bekijken via de website van de Verleiders.

Lenette van Dongen
Lenette van Dongen start elke werkdag om 8.00 uur met u de dag op in haar 40 minuten sessie Samen wakker worden.

Het Nationale Theater
Het Nationale Theater heeft diverse voorstellingen online gezet. Bekijk De Decamerone – honderd dagen een verhaal of bekijk The Nation.

DE VANDALEN
De webserie Toen wij de tijd hadden door DE VANDALEN is volledig vanuit huis gemaakt. Het is een online dramaserie over het leven dat doorgaat in tijden van isolatie. Bekijk de afleveringen.

Scapino Ballet Rotterdam
Elke maandagavond streamt het Scapino Ballet om 20.30 uur een voorstelling of film. Ga naar de website van het Scapino Ballet.

 

VOOR DE KINDEREN

Het Grote Repelsteeltje en Prinses bordspel (8+)
Tijd voor een bordspel met de kinderen? Download Het Grote Repelsteeltje en de Prinses bordspel van Theater Rotterdam. Veel plezier!

Dirk Scheele
Elke dag om 10.00 uur publiceert Dirk Scheele een nieuwe video om samen muziek te maken. Doe je mee?

Efteling Theater
De verschillende sprookjes van het Efteling Theater zijn online te zien. Bekijk de Sprookjessprokkelaar, De Gelaarsde Kat of Pinokkio.

Back To Top
Zoeken