Ga naar hoofdinhoud

Helaas uitverkocht, maar voor de volgende BARE BONES zijn nog wel kaarten verkrijgbaar!

10 september 2021 20:00

TWEEMAAL WEST FRIESE AMERICANA VOOR DE PRIJS VAN 1 TIM KNOL BEHOEFT GEEN INTRODUCTIE, EIGEN VISIE, DOORZETTINGSVERMOGEN EN PASSIE ZIJN KENMERKEND VOOR ZIJN WERK. PRACHTIGE NUMMERS GEZONGEN DOOR EEN UNIEKE STEM. ALS SUPPORT, AANSTORMEND LANGEDIJKS TALENT: EG DE JONG

Check website Tim Knol
Eg de Jong Someday Brother – Hou ze thuis – Rustamli campagne – Bing video

Eg de jong

17-jarige muzikant Eg de Jong belooft een geïnspireerd voorprogramma te verzorgen voor Tim Knol. Hij groeide op tussen gitaren, drumstellen en mengtafels als jongste telg van de muzikale Langedijker familie de Jong. Op zijn zestiende stond hij met zijn elektrische Fender in een bomvol Paradiso, maar nu doet hij het met een akoestische gitaar, mondharmonica en zijn stem!

Tim Knol

Zingen, liedjes schrijven, een eigen label, podcasts maken, parttime wandel-guru; Tim Knol zit niet stil. Na zijn doorbraak op jonge leeftijd gaat het Tim voor de wind. Inmiddels heeft de man uit Hoorn vier albums op zijn naam en is de vijfde in de maak. Daarnaast was er Tim’s punkband The Miseries en verscheen er een album in samenwerking met de Blue Grass Boogiemen. Eigen visie, doorzettingsvermogen en passie zijn kenmerkend voor Tim Knol en zijn werk.

Helaas de 1e Bare Bones avond van 10 september met Tim Knol & Eg de Jong is reeds uitverkocht! Maar voor de volgende 3 edities zijn nog wel kaarten verkrijgbaar, reserveer nu voor U weer te laat bent.

Back To Top
Zoeken