Ga naar hoofdinhoud

BEAUTY AND THE BEAST JR. – 10 en 11 JUNI

10 juni 2023 19:30 - 11 juni 2023 15:00

BEAUTY AND THE BEAST JR.

Tickets kosten € 15,- voor volwassenen / € 12,50 voor Kids t/m 12 jaar.

Voorstellingen

  • Zaterdagavond 10 juni (aanvang 19.30 uur)
  • Zondagmiddag 11 juni (aanvang 15.00 uur)
Koop Tickets

 

Het verhaal

Belle en het Beest JR. vertelt het verhaal van Belle, een avontuurlijk jong meisje, en het Beest, haar ontvoerder die eigenlijk een jonge prins is die gevangen zit in een betovering. Om de betovering te verbreken, moet het Beest leren van een ander te houden en haar liefde terug te verdienen – voordat de tijd om is. Met de hulp van het betoverde personeel van het kasteel, waaronder een liefdevolle theepot, een charmante kandelaar en een nerveuze klok, vinden Belle en het Beest een mooie vriendschap en liefde waarvan geen van beiden wist dat die mogelijk was. Belle en het Beest JR. bevat klassieke nummers van de met een Academy Award® bekroonde filmmuziek, zoals ‘Kom erbij’ en ‘Belle’, evenals originele nummers van de Tony®-genomineerde Broadway-musical uit 1994.

Theaterschool Kids with Attitude

Theaterschool Kids with Attitude, waarin kinderen letterlijk en figuurlijk de hoofdrol hebben, brengt al jaren succesvolle, avondvullende musicals naar het theater met titels als:
De Tovenaar van Oz, Kruimeltje de musical, Peter Pan, Narnia de Musical en Joseph and the amazing technicolor dreamcoat.
Na Beauty and the Beast JR. gaan zij aan de slag met DE musical over de vliegende auto: Chitty Chitty Bang Bang JR.
Kijk voor meer informatie op kwamusicals.com

 

Back To Top
Zoeken