skip to Main Content

Muziek-Collectief Langedijk bestaat uit een groep gediplomeerde, ervaren docenten die muzieklessen verzorgen in Langedijk.

Dwarsfluit

De dwarsfluit is een van de oudste instrumenten die er zijn. Al in de oudheid werd er op fluiten gespeeld. Door de eeuwen heen heeft de fluit zich ontwikkeld van een fluit, gemaakt van onder andere hout zonder kleppen via houten of metalen fluiten met enkele kleppen tot het hedendaagse model waar tegenwoordig op gespeeld wordt. Naast de “gewone” fluit bestaat de familie uit de piccolo, de altfluit, de basfluit en een contrabasfluit. De lessen worden gegeven door Monique Jansen.

Meer info: http://www.muziekcollectieflangedijk.nl/dwarsfluit.html

Klarinet

Op woensdagmiddag en vrijdagavond wordt er klarinetles gegeven in de Binding. De lessen kunnen individueel maar ook groepsles zijn. Dat laatste hangt af van het aantal leerlingen en of ze bij elkaar passen. De lessen worden gegeven door Ben Wezel.

Meer info: http://www.muziekcollectieflangedijk.nl/klarinet.html

Saxofoon

Op woensdagmiddag wordt er saxofoonles gegeven in de Binding. De lessen kunnen individueel maar ook groepsles zijn. Dat laatste hangt af van het aantal leerlingen en of ze bij elkaar passen. De saxofoonlessen worden gegeven door Ben Wezel.

Meer info: http://www.muziekcollectieflangedijk.nl/saxofoon.html

Keyboard

Mijn naam is Henk Vasbinder en ik geef keyboard- en elekronisch orgelles. Ik geef al jaren met veel plezier les in “De Binding” en bij COOL kunst en cultuur in Heerhugowaard.

Daarnaast speel ik als “one-man-band” op allerlei feesten en partijen en als toetsenist in de jazzformatie “Erna & Friends”.

Op een keyboard kun je spelen wat je leuk vindt. Het leent zich letterlijk voor alle stijlen muziek. Daarbij kun je gebruik maken van prachtige begeleidingen en heel veel verschillende soorten instrumenten. Door deze begeleidingen wordt er wel eens gedacht dat het een makkelijk instrument is. Maar het is net als elk ander instrument: je moet er wel op oefenen☺.

Meer info: http://www.muziekcollectieflangedijk.nl/keyboard-toetsen.html

Gitaar

De gitaarlessen worden gegeven door Wim Kueter.

Meer info: https://gitaarleslangedijk.nl/

Algemene informatie:

muzieklangedijk@gmail.com

Back To Top
×Close search
Zoeken