Ga naar hoofdinhoud

WDO Premium Club [9 tm 18 jaar]

De exclusieve talentenclub van het platform ‘WDO Movies’ waar kinderen tussen de 9 en de 18 jaar op het hoogste niveau worden getraind via het lessenprogramma van Producent en Singer/Songwriter Joey Kugelmann.

Lessen (talent-en persoonlijke ontwikkeling)

De allereerste WDO Premium Club van Nederland bevindt zich in theater de Binding te Zuid-Scharwoude. Op basis van wat zich hier ontwikkelt volgen er, verspreid over heel Nederland, meer WDO Premium Clubs conform Joey Kugelmann zijn formule. Tijdens de reguliere lessen maken de WDO Premium Members kennis met leerstoffen die normaliter pas gebruikt worden op de hogere opleidingen (waaronder de hoge school voor de kunsten). De WDO Premium Members krijgen daarnaast vele handvatten aangereikt om makkelijker, overzichtelijker, sneller en succesvoller scènes neer te zetten, maar ook zichzelf optimaal te kunnen presenteren.

Via onze vertrouwenslessen en vele praktijkervaringen in samenwerking met onze vertrouwenspersoon / Pedagoog, worden de WDO Premium Members ook uitgedaagd om flinke stappen te zetten op het gebied van de persoonlijke ontwikkeling. Dit komt ten goede aan een gelukkige, succesvolle toekomst.

WDO Premium Films
Naast de reguliere lessen produceert WDO Premium Club tevens bioscoopfilms die hun premières beleven bij hun partner ‘Vue Cinemas’. Alle WDO Premium Members worden in een heuse limousine bij de bioscoop afgezet, zoals het hoort bij een première! Na dit onvergetelijke evenement wordt de WDO Premium Film gelanceerd op ons YouTube kanaal ‘WDO MOVIES’.

Muziek

WDO Premium Club is niet enkel actief op het front van theater en film acteren. Ook op muzikaal front is WDO Premium Club, op hetzelfde ambitieuze niveau, actief. WDO Premium Club is te vinden op alle digitale streamingdiensten (Spotify, Deezer, iTunes, Amazon, Google Play, TikTok en meer). Slechts de uitzonderlijk presterende WDO Premium Members worden betrokken bij de muzikale initiatieven welke resulteren tot een officiële release.

Media

Lees een artikel van De Telegraaf over WDO Premium Club

Lees een artikel van RODI media over WDO Premium Club

Audities

Je kan je aanmelden voor audities via: www.wdoic.nl 

Back To Top
Zoeken