skip to Main Content

Geïnspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut André Kuipers

ZUID-SCHARWOUDE – Deze zomer programmeert theater De Binding voorstellingen speciaal voor de jeugd. Dinsdagochtend 4 augustus om 10.30 uur speelt Het Astronautje (4) in theater De Binding. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Hoe word je een goede astronaut? Moet je hoog durven klimmen? Goed kunnen sporten? Weten waar de planeten staan? André het Astronautje neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim…

In deze solovoorstelling maken kinderen op speelse wijze kennis met de ruimtevaart, het leven als astronaut én met onze mooie maar kwetsbare planeet.

Het Astronautje

Het astronautje is geïnspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut André Kuipers. Hij woonde en werkte meer dan een half jaar in het internationale ruimtestation ISS. Eerder verschenen al vijf boeken over het astronautje. André Kuipers is dit jaar tevens de schrijver van het prentenboek voor de Kinderboekenweek 2019. De boeken worden geïllustreerd door Natascha Stenvert. Deze voorstelling wordt ontwikkeld in nauwe samenwerking met André Kuipers.

Gratis koffie, thee en limonade

Na afloop van de voorstelling staat gratis limonade voor je klaar! Er zijn consumptiebonnen voor de liefhebbers van een kopje koffie of thee.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Bestel kaarten.
Toegang: €6 voor volwassene en €4 voor kinderen.

Back To Top
Zoeken